duminică, 31 mai 2009

Una din primele mele fotografii...

In plimbare prin Cheile Turzii, tocmai descoperisem minunile aparatului ce il aveam mai ales Macro si incepusem sa fotografiez orice "maruntisuri". Intr-o patura de muschi, la adapost, un melcisor is facea somnul de frumusete... L-am imortalizat si am plecat fara a-l deranja. Putin mai departe, in defileu, intr-o ceapatura in stanca, un alt melc ceva mai energic se chinuia sa urce incet dar sigur peretele abrupt. :)
"Sapuniera" pe care o am in momentul de fata un Samsung S630 de 6 megapixeli m-a invatat destul de multe, am ramas uimit cand am vazut cate poti face chiar si cu un aparat compact. Urmatorul pas este sa i-mi cumpar un NIKON D40. Cu putin noroc o sa il am in mana la scurt timp dupa BAC... SPER !! :|

Frunza in vant

Fotografiam prin gradina cand am gasit frunza aceasta putin cam "sifonata". Nu sunt prea multumit de cum a iesit cerul aici dar mai am inca destule de invatat.
Un foc de tabara acum 2 ani de 1 mai , cu un timp mai lung de expunere = roi de licurici tot in Cheile Turzii. Nikon-ul se apropie tot mai mult, tocmai am primit confirmarea de la mama ca se pregateste pt achizitionare :D abia astept...
Nu ca ar interesa pe cineva stiu dar ieri am avut banchetul absolventilor de liceu. Am stat la Chios pana pe la 11 si dupaceea in after8 am aflat ca suntem prima clasa din scoala care nu are diriginta la banchet, trist.. dar diriginta nu a vrut sa vina nici macar la poza de grup :)) intr-un fel , o inteleg! Intre timp am aflat cat de calumea sunt cativa profesori pe care ii credeam.. altfel.
Tot respectu'.
Morning rain, picaturile de ploaie se lupta cu soarele diminetii. Ghici cine invinge ? Mai devreme sau mai tarziu si trandafirul moare. Unde se duce ?
Ma duc sa dorm. Noapte buna !